GEANNULEERD - Waarom loop ik vast in mijn werk?

1 Mar - 3 Mar, by Groep Prisma

werk3.jpg

! GEANNULEERD !

Meer en meer mensen lopen vast in hun werk of worstelen met burn-outklachten waardoor de work-life balans zoek is geraakt. Wat belet mij om op mijn werkplek mijn juiste plaats in te nemen en zo evenwicht én kracht te vinden in het werk dat ik doe? Is mijn (werk)omgeving gezond genoeg? Met welk onderliggend systeem ben ik onbewust verstrengeld? Opstellingen kunnen ons hier veel leren. We kijken ook vanuit een Bijbelse insteek, nl. de parabel van de talenten (Mt. 25, 14-30).

Trypsteen Riet,
licentiate godsdienstwetenschappen, bekwaamde zich in Gestalttherapie en is gevormd in de spirituele begeleiding aan de hand van de geestelijke oefeningen van St.-Ignatius. Is momenteel godsdienstlerares in het St-Janscollege te Gent. Werkt mee aan weekends en retraites, en doet persoonlijke coaching en begeleiding. Is ook medewerkster van ‘Elim’. 

Katleen Geerts
Systeemtherapeut werkend vanuit verschillende invalshoeken zoals contextuele therapie, Emotionally Focused Couple Therapy, Attachment Based Family Therapy.

Dialectische Gedragstherapie. Verdere info over haar privépraktijk vindt u op de website 2kc.be.

Lens Patrick,
dominicaan en doctor in de theologie. Hij is psychotherapeut en bekwaamde zich in Gestalttherapie. Hij is novicemeester en verantwoordelijke van de studentenpastoraal te Bussel.

Actief in theologisch vormingswerk in binnen- en buitenland, begeleidt verschillende spirituele retraites. Samen met Riet Trypsteen vormen ze de werkgroep ‘Prisma3’. 


  • met kans tot vraagstelling en uitwisseling
  • weekend van vrijdagavond tot zondagnamiddag
  • verblijfskosten incluis honorarium: € 250,00 (citytaks 3,50 euro pp/nacht inbegrepen)

 

 

Subscribe

Want to stay up to date?

You can suscribe by sending an email to info@rustpunt.net or fill out our contact form.
All activities are organized in Dutch.

I want to register